Sunday, December 19, 2010

.: Back :.

Aslkum.... Hai kwn2... Woww lame giler xberblog... Pejam celik2 dah hmpir sethn... Yup hampir SETAHUN... Blog ni pon dah berabuk + semak samun sane sini dah... tp skrg I dah mekap kan dah blk page I ni.. hehe... bg sedap sikit mata I nk pandang.. hehe..
Setahun I xberblog.. Kemane menghilang?
xke mane2 cuma melalui detik2 menjd seorg mama... Last entry (11 bln yg lalu) bru jer bg tahu bakal jd mama... Cpt betol mase berlalu... mcm xpercaya... Now I dah jd mama dah... Alhamdulillah... Syukur... Spjg mengandung mmg masa tu sgt2 lah terhad... + mabuk dan xlarat jd mmg byk mase berehat jer...
Skrg nie lg la busy+++ tp busy dgn anak plak.. Sebut pasal anak..
I selamat bersalin secara normal di PPUM pada 16 ogos 2010 jam 9.57mlm... bersamaan 6 ramadhan... huhu... (25 hr I nk kena ganti puasa.... huhu.. :p)
BABY GIRL.... Nama di beri Nur Alisya Binti Mohd Ridzuan... seronok sgt2... Now Alisya dah pon 4 bulan... Dia pon dah pandai meniarap tp dah mula nk merangkak plak... hai syg...




.:LOVE:.


4 comments:

niesz said...

congrate..sgt cute!!

sEhA OweN said...

tahniah da dpt baby...
comey alisya... =)

Asz said...

tq... :))

░♥si lampu neon♥░ said...

TAHNIAH +)

Followers